SILVER BLUFF HIGH SCHOOL

Tradition-Pride-Excellence

1st Semester (Fall 2018) Exam Schedule:

The Senior Exam Exemption Policy is in effect for semester exams for semester courses only.

Monday, December 17, 2018

2

Period 2	8:30 9:00	(30 min)
Period 1	9:05-10:35	PERIOD 1 EXAM (90 min)
Period 3	10:40 11:10	(30 min)
ILT1st Lunch/ILT	11:15 11:40	
2 nd Lunch/ILT	11:45 12:10	
Period 4	12:15 1:45	PERIOD 4 EXAM (90 min)
Period 5	1:50 2:20	(30 min)
Period 6	2:25 2:55	(30 min)
Period 7	3:00- 3:30	(30 min)

Tuesday, December 18, 2018